Shëndeti
Bima shumëvjeçare Akja, mrekullibërëse për lëkurën dhe për të pastruar frymëmarrjen
Në Shtëpinë Tonë/ 10 ditë pa sheqer dhe pa karbohidrate!
Paris, shpaloset “ana e gjelbër” e gastronomisë
Shëndeti
Java 4-ditore e punës, sa shumë përfitime
“Në shtëpinë tonë”/ Nishanet, mjekja: Ja kur duhet t’i hiqni
Sonte në Hipokrati – Kontrolli shëndetësor periodik
Në shtëpinë tonë/ Infeksionet urinare dhe vaginale, mjekja: Kujdes nga tualetet e lokaleve ose të punës
Shëndeti
“Në shtëpinë tonë”/ Ngrënia e thonjve, ja rreziqet që sjell për shëndetin
Në shtëpinë tonë/ Si të kujdeseni për psoriazën dhe ekzemën
Në shtëpinë tonë/ 5 receta me brokoli
Në shtëpinë tonë/ Terapia me kupa dhe të mirat e saj
Shëndeti
Në shtëpinë tonë/ Rëndësia e vaksinimit të fëmijëve
Obeziteti shton tumoret! Studimi: Në SHBA, më shumë raste vitet e fundit
Kontroll falas mjekësor, për të parandaluar kancerin tek gratë
Qepa, 5 mënyra si ta gatuani dhe disa sekrete për ta përdorur si kurues
Shëndeti
Në shtëpinë tonë /Vitamina C, Specialistët: Ja ku nuk duhet abuzuar
Në shtëpinë tonë/ 5 receta me panxhar të kuq
Sonte në Hipokrati, dermokozmetika
Alzajmeri mund të diagnostikohet 10 vite përpara. Ja se si
Shëndeti
A do të jetoni gjatë? Varet nga…
Nëse konsumoni shumë karrota, diçka e çuditshme ndodh në trupin tuaj