“Janë mbyllur çerdhet dhe nuk iki dot në punë pasi duhet të mbaj fëmijët”, Rama: E ka vendin e punës, është kategori tjetër

09/04/2020 21:36

Kyeministri Edi Rama është në një lidhje ‘Live’ në emisionin Open te Eni Vasilit në Top Channel ku po u përgjigjet disa pyetjeve në lidhje me situatën e fundit në vend masat dhe çfarë do të bëhet në ditët në vazhdim.

Një qytetare pyet:

Jam një qytetarë dhe kam dy fëmijë, punoj në fasonë por nuk shkoj dot në punë pasi janë mbyllur çerdhet dhe më duhet të mbaji fëmijët a do të marrë pagë lufte?

Rama:

Ata që kanë vendin e punës dhe nuk shkojnë në punë janë një kategori tjetër, këtu ka shumë larmi në fizionominë e profileve të të gjithë këtij grupi shumë të madh njerzish [po rne jëmi shumë të vendosur që të gjithë këtë grup njerzish ta konsidderojmë me sensin e përgjegjësisë tonë sepse ka njerëz që nuk shkojnë në punë sepse nuk shkojnë dot për shkak të luftës.

Top Channel