Koronavirusi ka bërë që shumë të rinj, por jo vetëm, të privohen nga argëtimi që ofrojnë klubet e natës.

Në brendësi të këtyre ambienteve teprohet me muzikën e lartë dhe alkoolin dhe si rrjedhojë të rinjtë, nisin “çmenduritë e tyre”.

Sot në epokën e digjitalizimit, momentet e sikletshme në festat e “shthurura” dokumentohen dhe bëhen lehtësisht virale. Më poshtë janë disa prej tyre, ju ftojmë t’i ndiqni

FOTO GALERI
1/14

Top Channel