Kryeministri Rama nëpërmjet një lidhjeje live në Facebook ka nisur telefonatat me qytetarët të cilët kanë shkruar numrat e tyre në shqipëriaqëduam.al për të denoncuar apo për të shprehur hallet e tyre.

Rama shkruan:

www.shqiperiaqeduam.al ME NJË KANAL KOMUNIKIMI URGJENT PËR HALLET E LUFTËS NË FAMILJET TUAJA

SHKRUANI DHE LINI KONTAKTIN TUAJ TELEFONIK

BRENDA 24 ORËSH JU KTHEJMË PËRGJIGJE

njëAtdhe 🇦🇱

Top Channel