Së shpejti “Take Me Out Albania”/ Audicionet e emisionit më të ri në Top Channel u zhvendosën në Prishtinë

23/02/2020 16:10

Audicionet e emisionit më të ri që do të nisë së shpejti në Top Channel “Take Me Out Albania” u zhvendosën këtë fundjavë në Prishtinë.

Pas suksesit në Tiranë, edhe në Kosovës pati shumë prurje.  Autorja dhe moderatorja e programit, Luana Vjollca, i bëri thirrje të gjithë të interesuarve të vazhdojnë të aplikojnë duke premtuar një emision  plot supriza.

Anëtarët e Jurisë së “Take Me Out Albania” shprehen entuziastë për  interesin e shfaqur në Prishtinë , ndërsa flasin për prurje interesante.

Audicionet fillestare të “Take Me Out Albania” vazhdojnë çdo ditë në piramidë në orën 17:00,  ose mund të aplikoni në faqen zyrtare online të Top Channel ww.top-channel.tv.

Top Channel