Një vajzë me sindromën Down të cilën doktorët sugjeruan ta vendosnin në një institucion për kujdesje të specializuara, ka lulëzuar duke u bërë fotomodele.

Mamaja e Kennedy Garcias, Renee ishte tronditur kur mjekët i thatë se vajza e saj e vogël nuk do të kishte jetë cilësore dhe do të duhej të mbante panoline dhe në moshë të rritur, prandaj ishte më mirë të vendosej në një institucion.

Por ajo refuzoi këshillën e mjekëve dhe Kennedy lulëzoi duke hedhur poshtë të gjithë parashikimet. Ditët e fundit ajo ishte në mbrëmjen e maturës me të dashurin e saj të devotshëm Mattheë, madje ka konkuruar në konkurse vallëzimi.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel