“The Clone”, apo Kloni, është një telenovelë braziliane që u zhvillua në vitet 2000 dhe pothuajse të gjithë u lidhën pas saj.

Ndërkaq tani, 20 vjet më vonë, kur mendojmë për këtë melodramë të famshme, fillojmë të kujtojmë Zhaden e bukur, Lukasin e saj të dashur dhe rrugët piktoreske të Marokut.

Klan Kosova ka vendosur të zhytet në oqeanin e kujtimeve dhe të zbulojë se si duken yjet e Klonit sot, duke i krahasuar me kohën e transmetimit të serialit.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel