Gjatë intervistës me astrologen Meri Shehu, ka ndodhur një incident aspak i këndshëm në studion e Pop Culture, në Top Channel. Teksa diskutonin për çiftet që përshtaten më tepër sipas shenjës së horoskopit, Dojna ka vendosur tu bëjë një sfidë vajzave.

Ato duhet të bënin sfidën e Victoria Beckham në mënyrë që të “meritonin” David. E para e ka bërë Kejli, e cila ja doli me shumë sportivitet. Por teksa Kilda tentoi ta bënte është rrëzuar nga kolltuku duke shkaktuar të bërtitura por edhe të qeshura në studio. Ndonëse një moment i sikletshëm, ky është kaluar me mjaft sportivitet dhe humor nga Dojna dhe vajzat e Pop Culture. Për më tepër ndiqni videon e plotë: 

Top Channel