Jeta mesatare e burrave është më e shkurtër se ajo e grave, edhe pse janë seksi i fortë.

Mjekët kanë shumë arsye që të shpjegojnë se përse burrat jetojnë më pak.

Por shpjegimin më bindës e japin vetë gratë të cilat na tregojnë se përse ato jetojnë me gjatë, megjithëse burrat mund të vrapojnë më shpejt, të luftojnë si kampionë, të ngrenë pesha më të rënda dhe të flasin me zë të lartë, por në ditët e sotme gratë tejkalojnë burrat me të paktën pesë deri në dhjetë vjet.

Le të shohim disa nga arsyet kryesore pse jeta e burrave është më e shkurtër se gratë.

FOTO GALERI
1/62

Top Channel