Të bukura dhe të pasura: 15 miliarderet që janë vazhdimisht në qendër të vëmendjes

18/01/2020 17:07

Personalitetet e njohura janë përherë në qendër të vëmendjes, kudo që shfaqet, e sidomos kur është fjala për femra të reja, të bukura dhe të pasura.

Ato gjithmonë joshin interesim, qoftë nëse janë aktore, këngëtare, modele apo femra të zakonshme që nuk kanë lidhje me botën e argëtimit, porse janë të pasura.
Disa prej tyre ndodhen në kulmin e karrierës së tyre, ndërsa më poshtë jua sjellim përmbledhjen e një liste me femra që kanë thuajse gjithçka – edhe bukurinë, edhe pasurinë.
Le ti shikojme me rradhë se cilat janë.

FOTO GALERI
1/15
15. Marie Besnier Beauvalot Babai i saj është themelues i kompanisë Besnier Group, e njohur tash si Lactalis dhe merret me shitjen e produkteve të qumështit. Nga viti 2000, Marie dhe vëllezërit e saj e kanë trashëguar kompaninë që ka vlerë prej 2.5 miliardë dollarë.

Top Channel