Vladimir Putin do të shënojë 20 vjet udhëheqje të vendit të tij si president dhe kryeministër, në krizat gjeopolitike dhe ngjarjet kryesore sportive.

Bill Klinton ishte në Shtëpinë e Bardhë kur ish agjenti i KGB-së u bë për herë të parë presidenti i Rusisë më 31 dhjetor 1999. Në 20 vitet që nga ajo kohë, ka pasur tre presidentë të tjerë të SHBA dhe pesë kryeministra të MB.

Nga konfliktet globale dhe skandalet e brendshme deri tek triumfet sportive dhe fotot e propagandës, ne shohim imazhet që përcaktojnë dy dekadat e pushtetit të zotit Putin.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel