Vendi në fund të botës ku shkohet pa viza dhe kushdo është i mirëpritur.

Qyteti Akrtik Longyearbyen është në një ishull, pjesë e arkipelagut Svalbard, midis Norvegjisë dhe Polit të Veriut.

Ishulli është një zonë ku kushdo mund të shkojë pa viza për të jetuar e për të punuar.

Ka qenë pjesë e Norvegjisë që në vitin 1920, kur u popullua për herë të parë.

FOTO GALERI
1/7
Ka 2500 banorë nga 51 kombësi të ndryshme

Top Channel