Në ditën e parë të mësimit pas tërmetit të 26 nëntorit nuk u hapën këtë të hënë 38 shkolla dhe mbi 15 mijë fëmijë u transferuan për të zhvilluar procesin mësimor në shkollat më të afërta.

Shkolla “Bajram Curri” është një nga institucionet arsimore pritëse për nxënësit që shkollat i kanë të dëmtuara nga tërmeti, apo për ata që janë strehuar në hotele.

Ndërsa në stukturat hoteliere, dy ambiente janë përshtatur si kopshte dhe dy si shkolla, për nxënësit nga klasa e parë deri në të pestën.

Top Channel