Tiranë/ 922 familje përfitojnë bonuesin e qerasë nga Bashkia. U dëmtuan nga tërmeti. Ja emrat

07/12/2019 18:08

Në dy mbledhje të këshillit bashkiak të Tiranës ka miratuar listat e përfituesve të bonusit të qerasë

Atyre ju është dëmtuar rëndë banesa dhe kanë dalë prej andej. Bashkia po i ndihmon duke ju paguar qeranë deri sat ë përfundojë ndërtimi i shtëpive të tyre.
Në këtë listë mund të gjeni emrat

FOTO GALERI
1/19

Top Channel