Një çast aksioni që zgjat vetëm pak sekonda, i përjetësuar në foto nga fotografët e National Geographic.

Luanë, shqiponja, peshq e arinj, një galeri mahnitëse nga bota e egër e planetit tokë.

FOTO GALERI
1/39
Shqiponja bishtbardhë përpiqet të hakmerret kundër dheplrës që i vodhi peshkun. Dhelpra shpëtoi dhe as peshkun nuk e la pas. Hokkaido, Japoni

Top Channel