I gjendur në Durrës, në një nga lagjet më të prekura sa i takon lëkundjeve të forta sizmike të 26 nëntorit, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha u shpreh se gjendja vazhdon të mbetet e rëndë.

“Vlerësimi i banesave është vetëm paraprak, ndaj thirrja ime është të përshpejtohet urgjentisht procesi i vlerësimit përfundimtar në mënyrë që banorët të kenë siguri se çfarë do të bëjnë nesër dhe të merren masat financiare, siç e kemi sugjeruar në planin 3-pikësh”, tha Basha.

Top Channel