AFP, një nga agjencitë më të mëdha të lajmeve në botë, ka postuar një listë me fotot më pikante dhe më të rëndësishme të vitit.

Që nga Tereza Mej që jep dorëheqjen si kryeministre, lufta në Siri dhe stuhia Dorian në Bahamas, këto foto janë ato që kanë shënuar në histori ngjarjet më të rëndësishme të vitit 2019.

Mes fotove më të veçanta është ajo e një indiani që sulmohet nga një leopard në Lamba Pind, si dhe Cardi B me fustanin e veçantë në Met Gala-në e vitit 2019, te Muzeu Metropolitan i Arteve.

FOTO GALERI
1/51
Mumja 3500 vjeçare në Egjipt merret për mirëmbajtje

Top Channel