Sot do të përcillen për në banesën e fundit të gjithë ata që humbën jetën nën rrënojat e tërmetit shkatërrues së të martës në Thumanë.

Janë 6 anëtarë të familjes Cara, 3 nga familja Greku si dhe dy nga familja Vata që do përcillen sot në banesën e fundit.

Nga familja Cara: Anthi Cara 72 vjeçe, Fatmira Cara 53-vjeç, Almir Cara 29 vjeç, Erisa Cara 25 vjeç, Sadajana Cara 21 vjeç, Hasan Cara 18 vjeç dhe
Diastela Steneci nga Korça e fejuara Almirit.

Nga familja Greku: Saimir Greku 30 vjeç, Pëllumb Greku 57 vjeç dhe Çelike Greku 57 vjeç.

Nga familja Vata: Hajrie Vata 62 vjeç dhe Rolejd Vata 7 vjeç.

FOTO GALERI
2/3

Top Channel