Dënohet babai, humbi durimin kur po ushqente foshnjen

20/11/2019 19:54

Nëna 31-vjeçare pa që vajza po qante në mënyrë të pazakontë një mëngjes, e pastaj vuri re një gungë në anë të kokës.

Ajo gjeti babain 29-vjeçar i cili po qante dhe po i thoshte se ia kishte përplasur kokën pa dashje te një kapak bufeje.

Por mjekët panë në skaner se vajza kisthe hemorragji të brendshme dhe kafkën e thyer dhe hemorragji truri në fazë të rëndë.

Kjo e bëri babain të pranojë që teksa e ushqente, kishte humbur durimin dhe ia kishte përplasur kokën dy herë në tavolinë.

Gjykata e dënoi babain me dy vite e dy muaj burg, ndërkohë që foshnja ka marrë

Top Channel