Kombëtarja e Anglisë ka publikuar një video në “facebook” të golave që kombëtarja e tyre ka shënuar kundër Kosovës dhe sipër videos ka falenderuar vendasit për mikpritjen.

Kombëtarja e Anglisë ka pasur një pritje fantastike, ku në fillim të ndeshjes janë shfaqur flamuj të ekipit mik në shenjë respekti për atë çka ata kanë bërë në vitin 1999.

Shumë komentues shprehen se mezi po presin që të vizitojnë Kosovën.

Top Channel