Një ishull privat në Filipines mund të jepet për pushuesit me 60 euro nata, për person.

Ishulli ofron ujëra të pastra, pamje të shkëlqyera, dhe pushuesit do të jenë të vetmit përdorues gjatë qëndrimit.

Në të gjithë ishullin mund të rehatohen deri në 16 veta në total e madje mund të organizohen dasma.

FOTO GALERI
1/10
Një ishull privat në Filipines mund të jepet për pushuesit me 60 euro nata, për person.

Top Channel