Publicisti Mustafa Nano sjell në treg librin e tij më të ri. Me nje gjeografi personazhesh të plotë, që kanë dominuar në skenën publike shqiptare dhe jo vetëm, por që kanë bërë histori. Kështu e prezanton gazetari librin e tij të fundit, “Si e kam njohur’, të cilin zgjodhi ta promovonte mes miqsh.

“Ndonjëherë për të shkruar për dikë të mjaftojnë edhe vetëm 5 minuta, për të bërë një potret të bukur, apo qoftë edhe një inspirim nga larg”, thotë Nano.

Shkrimtari Ylljet Aliçka  e veçon nga autorët e tjetër Mustafa Nanon për mënyrën se si ai provokon dhe godet për veç thjeshtësisë të stilit të tij të të shkruarit.

Top Channel