10 fotot që tregojnë se si gjërat ndryshojnë në mënyrë drastike në 20 vite

13/11/2019 11:42

Është e pamundur të besosh që vetëm 20 vjet më parë askush nuk e dinte se çfarë ishte Google ose Netflix .

Por koha ka kaluar dhe që atëherë, ne kemi ndryshuar plotësisht rregullat.

Në ditët e sotme, ne bëjmë gjëra që njerëzit nuk mund të kishin ëndërruar më parë si të mirëqenë, gjë që dëshmon se 20 vitet e fundit janë mbushur me shumë ndryshime ndryshe nga dy dekada më parë.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel