Një 25-vjeçare në Angli u kontrollua nga policia pasi dyshohej se në kompjuterin e saj kishte pasur veprimtari pornografie me të mitur.

Ekspertët i gjetën më shumë se 2000 foto në kompjuter, me përmbajtje pornografike me fëmijë të mitur, por gruaja tha se i kishin hyrë nga një virus.

Megjithatë, ajo u shpall fajtore për mbajtjen e fotove pornografike me fëmijë dhe mori 21 muaj dënim, të cilat nuk do t’i kalojë në qeli.

Top Channel