Dy studentët italianë, 25 dhe 26 vjeç , janë kapur në kamerat e një lokali teksa qeshin dhe tokin duart pasi kanë përdhunuar një vajzë të dehur, 25 vjeçe, në depon e një klubi nate në Londër.

Viktima u përdhunua gjashtë minuta pasi u njoh me dy djemtë në pistën e vallëzimit.

Agresorët italianë janë dënuar pasi prokuroria vërtetoi që viktima kishte qenë shumë e dehur për të dhënë pëlqimin për kryerjen e marrëdhënieve.

FOTO GALERI
1/8
Dhoma ku ndodhi krimi

Top Channel