Natën do të dëshironim të flinim në mënyrë paqësore dhe të rivendosim energjinë…

Sidoqoftë, është e vështirë të gjesh një person që kurrë nuk ka hasur në disa ndjesi të çuditshme dhe të pakëndshme që shoqërojnë gjumin.

FOTO GALERI
1/10
Paraliza e gjumit

Top Channel