Reshjet e dendura të kanë pushtuar një pjesë të vendit duke shkatuar disa problematika.

Situata duket e rënduar në Kamëz nga reshjet. Ministria e Infrasrukturës dhe Energjisë ka njoftuar se në Kamëz ka rrezik të shtuar për përmbytje.

Në njoftimi e saj ministria bën me dije se në Kamëz kanë shkuar punonjësit dhe drejtuesit e Agjencisë së Ujësjellës Kanalizimeve për të zgjidhur problemin.

Në vendngjarje ndodhet edhe ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj.

Zona ku rrezikohet të përmbytet në Kamëz.

https://www.google.com/maps?q=41.388023376464844,19.74504852294922&z=17&hl=en

Top Channel