Pas panikut të krijuar mes qytetarëve nga përhapja e një lajmi të rremë nga disa portale, MInistri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, ka reaguar me një postim në rrjetet shoqërore.

“Ata që në vend të solidaritetit njerëzor zgjodhën të nxisin tinëzisht dhe djallëzisht panikun, duke kontribuar kështu për të favorizuar gjithë llojte e krimit, do të përballen me ligjin. Policia ka kryer ndërkohë veprimet e para”, shkruan Lleshaj në rrjetet shoqërore.

Top Channel