Kylie Jenner në Playboy, shpërthejnë kërkimet në Pornhub

16/09/2019 15:11

Kylie Jenner dhe Travis Scott po ndajnë detaje intime të jetës së tyre personale. Pak ditë pasi u botuan disa foto ngacmuese në Playboy, “Pleasure Issue” ka vazhduar të ruajë ritmin me pamje të Kylie Jenner, e cila është fotografua nga Sasha Samsanova bashkë me Travisin, të dashurin e saj.

“Unë gjej kënaqësi kur bëj gjëra që të tjerët thonë se nuk duhet t’i bëj”, tha ajo.

Faqja më e madhe pornografike në botë, Pornhub, tha se për herë të parë, kërkimet për Kylie-n në faqen e tyre janë më të shumta se për Kim Kardashian, qëkur u hap lajmi i fotove për Playboy, pasi njerëzit shpresonin t’i shihnin fotot te faqja e tyre.

Pasi hapi kompaninë e saj “Kylie Cosmtics” në vitin 2015”, Kylie është bërë e pandalshme, dhe Forbes e shpalli  gruaja më e re që është bërë miliardere pa trashëgimi.

Top Channel