Pasioni për kopshtarinë i shtyn shumë personat të mbjellin jo vetëm lule, por edhe perime në oborret e tyre.

Përveç shijes së mirë që ofrojnë produktet e kultivuara vetë, jo rrallë ka dhe raste kur ofrojnë surpriza.

Më poshtë shihni fotot e kopshtarëve që u shtangën kur mblodhën karotat në oborr. Forma dhe kombinime nga më te çuditshmet  ishin rritur nëntokë.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel