Më shumë se 11 miliardë njerëz do të jetojnë në Tokë në vitin 2100. Një shifër shumë më e lartë nga sa është sot, kur jetojnë 7.7 miliardë njerëz.

Organizata e Kombeve të Bashkuara ka hartuar një listë me shtetet më të populluara të botës në vitin 2100. Në vend të parë nuk është Kina dhe në 15 shtete të listuara asnjë prej tyre nuk është në Evropë.

Listën e gjeni në fotogaleri:

FOTO GALERI
1/15
Filipinet: 169 milionë banorë

Top Channel