Titanic, 1997 — Tuck Everlasting, 2002

“Pse të harxhojmë para për gjëra të reja kur mund t’i përdorim të vjetrat?”, ishte mbase mendja e prodhuesve të filmave, kur vendosën të shfrytëzonin kostumet që ishin përdorur tashmë në filmat e mëparshëm.

Shumica e filmave dhe serive televizive thjesht nuk kanë mjaft para për të veshur tërë kastat me kostume krejt të reja. Dhe nëse një fustan ishte veçanërisht i mirë, pse të mos shfrytëzosh rastin dhe ta përdorësh përsëri?

Kemi sjellë disa shembuj kur personazhet nga filma të ndryshëm përdorën veshje të njëjta. Vetëm shikuesit më të vëmendshëm  i kanë  kishin vërejtur ata. Ndoshta ju jeni njëri prej tyre?

 

FOTO GALERI
1/9
Pride and Prejudice and Zombies, 2016 — Mary Shelley, 2018

Top Channel