Shqipëria e nisi pjesën e dytë pa asnjë ndryshim lojtarësh apo formacioni. Franca po ashtu nuk ndryshoi asgjë nga formacioni fillestar.

Që në minutat e para, francezë e kërcënuan portën shqiptare në disa raste, dhe gjatë gjithë kohës e mbajtën mbrojtjen e kuqezinjve nën tension, derisa Coman gjen portën në minutën e 67, duke shënuar golin e tretë.

Top Channel