Ministrja e Financave, Anila Denaj ka dalë sot përpara medieve për të bërë të ditur nisjen e aksionit për anti-informalitet dhe vënien në funksion të sistemit të ri, që do të bëjë monitorimin e qarkullimit dhe faturën elektronike online.

Deri më tani sipas Denajt janë ofruar disa kompani që të jenë pjesë e këtij testimi, i cili do të bëhet gati deri në fund të shtatorit dhe në tetor të nisë funksionimi i aplikacionit.

“Në këtë periudhë do të shohim kostot e aplikacionit. Kjo platformë  bëhet nga shumë kompani dhe fillimisht po shikohet mundësia që aplikacioni të testohet nga vetë ne. Elementi i dytë është ai i kostos dhe mbulimi me internet në ato zonë që janë cilësuar si ‘zona të bardha’”, tha Denaj.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel