OSHEE ka njoftuar se vazhdon puna për rikonstruksionin e kabinave dhe njofton qytetarët se në disa zona do të ketë ndërpreje të ernergjisë elektike.

Ndërpretja do të behët neser datë 26 gusht dhe pasnesër më 27 gusht.

Ja zonat dhe oraret ku do të ndërpritet energjia elektrike sipas njoftimit të OSHEE:

26 gusht
09:00-15:00
rruga “Marie Logoreci”, rruga Sadik Petrela pjeserisht. rruga “Bajo Topulli” pranë Kryegjyshatës
09:00-12:00
rruga e Barrikadave, rruga “Ludovik Shllaku”
09:00-13:00
rruga “Hasan Ceka” pranë rrugës “Don Bosko”.

27 gusht
09:00- 15:00
rruga “Nikolla Tupe”, rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, rruga “Ismail Qemali”, rruga “Marie Logoreci”, rruga Sadik Petrela pjeserisht
09:00-13:00
rruga “Eshref Frashëri”

Top Channel