Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në facebook lajmëron se në muajin shtator do të nisë projekti për vijën bregdetare të Sarandës.

“Njësoj siç Lungomarja transformoi Vlorën, ky investim do të ndryshojë faqen e Sarandës turistike”, shkruan Rama.

Postimi i Ramës

Sapo ka përfunduar procedura dhe nis në shtator puna, për projektin e vijës bregdetare të Sarandës?

Njësoj siç Lungomarja transformoi Vlorën, ky investim do të ndryshojë faqen e Sarandës turistike?

FOTO GALERI
1/5

Top Channel