Australia është një vend i mrekullueshëm që njihet për shumë vende të bukura dhe kafshë simpatike, si kangurët e koalat. Por këto gjallesa nuk janë të vetmet që e popullojnë atë vend.

Një mori qeniesh të tjera e bëjnë kontinentin e bukur që të duket si një nga vendet më të frikshme në planet.

Merimanga që mbulojnë me rrjeta hapësira të tëra, hardhuca sa një dritare, lakuriqë nate sa një fëmijë, bretkosa që hanë gjarpërinj dhe insekte sa një mace, të bëjnë të mendohesh dy herë para se të shkosh në zonat rurale të Australisë.

FOTO GALERI
1/23
Mega-lakuriq nate, që rritet në Australi, i varur nga një shtëpi. Quhet edhe “Dhelpra Fluturuese”

Top Channel