Rreth dhjetë vetë vdesin nga mbytja e paqëllimshme çdo ditë, sipas Qendrës së SHBA për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.

Dhe këto janë vendet ku ju rrezikoni më shumë…

FOTO GALERI
1/10
Oqeani ose pishina është një mënyrë e këndshme për të kaluar verën tuaj, por nuk del pa rreziqe. Çdo vit, më shumë se 3.500 njerëz vdesin pa dashje, thotë Qendra e SHBA për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC). Njëzet përqind e tyre janë fëmijë më të vegjël se 14 vjeç.

Top Channel