Leonardo DiCaprio, John Travolta, Eminem, Ellen DeGeneres. Përveçse të jesh i pasur dhe i famshëm, çka kanë të përbashkët të gjithë? Të gjithë kanë ngjashmëri me personazhe historike!

Të gjithë këta njerëz të famshëm duken sikur njerëzit në fotot e vjetra.

Ekzistojnë dëshmi fotografike për disa, një pikturë apo skulpturë për disa të tjerë. Për më shumë shihni fotot.

FOTO GALERI
1/40
Nicolas Cage duket se i ngjan një vampiri nga Lufta Civile.

Top Channel