Të gjithë burrat kanë një grua ideale për të cilën ata përpiqen dhe, edhe pse idealet janë të vështira për t’u arritur, ka disa karakteristika fizike ose intelektuale që nuk mund të hiqen.

Dikush do të donte të kishte përkrah një grua të fortë dhe guximtare, për dikë tjetër një grua më akomoduese.

Shenjë për shenjë, do t`ju tregojmë si e imagjinon “ai” partneren e përsosur. Dhe nëse gruaja je ti, atëherë mund të gjesh se cila shenjë mishëron idealin tuaj.

Yjet na udhëheqin në zgjedhjen e partnerit të duhur dhe horoskopi përshkruan gruan e përsosur për çdo shenjë zodiakale.

FOTO GALERI
1/12
Dashi - Gruaja juaj ideale duhet t`ju bëjë të “djersitni” për ta pasur. Ju duhet të keni në krah një partnere të gëzuar dhe aktive, të guximshme dhe të gatshme për aventurë. Ajo duhet të dijë se si të përballojë grindjet, por në të njëjtën kohë të dijë të mos lëndohet. Ju nuk e pëlqeni idenë që ajo të jetë shumë e nënshtruar ndaj jush dhe doni që ajo të përpiqet të mbajë qëndrim me ju (pa sukses, natyrisht). Nëse je një femër e shenjës së Dashi: lehtë mund të joshësh burrat e shenjës ë Luanit, që nga ana e tyre duan të kenë gra të forta dhe shpërthyese.

Top Channel