Përkundër faktit që shumë gra mendojnë se sjellja e tyre është mjaft e hapur dhe e arritshme, shumë njerëz përpiqen të kuptojnë kuptimin e gjërave të caktuara që bëjnë gratë.

Grimi, apo shkuarja në tualet me shoqet janë veprime femërore që duken konfuze për burrat.

FOTO GALERI
1/10
Pse gratë shpenzojnë aq shumë kohë për të vënë make up dhe përfundojnë duke u dukur sikur nuk e kanë? Të gjitha gratë kanë shumë produkte kozmetike që i ndihmojnë ato të duken tërheqëse dhe të reja. Djemtë mund të mos e dinë se gratë ndjekin 3 faza kryesore: pastrim, lustrim dhe hidratues. Çdo hap kërkon kohë dhe përpjekje, sepse gratë nuk mund të bëjnë rutinën e tyre të bukurisë në nxitim e sipër. Kjo është arsyeja pse, pasi kalojnë pothuajse 30 minuta në banjo, një grua mund të duket natyrale me një sasi minimale kozmetike në fytyrën e saj.

Top Channel