Avokatët e Lushnjes kanë zhvilluar një protestë dhe kanë nisur bojkotin 3-ditor të të gjitha proceseve gjyqësore në Shkallë të Parë dhe Apel si reagim pas vrasjes në Elbasan të avokatit Ravik Gurra.

Protesta është organizuar nga Dhoma Rajonale e Avokatisë Lushnje.

Protestë të njëjtë kanë zhvilluar edhe avokatët e Durrësit e Beratit dhe kanë njoftuar bojkotimin e proceseve gjyqësore për 3 ditët në vazhdim.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel