Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i ka bërë thirrje gjyqtarëve dhe prokurorëve të ndershëm t’i shërbejnë Shqipërisë.

Teksa formimi i dy institucioneve, Këshilli i Lartë Gjyqësor dhe Këshilli i Lartë i Prokurorisë është në horizont, Ambasada shkruan se Shqipëria është në prag të krijimit të një sistemi drejtësie që i shërben vërtet interesave të qytetarëve të saj.

“Javën e ardhshme presim me kënaqësi përzgjedhjen e anëtarëve, të gjithë të cilët kanë kaluar tashmë vetingun,” shkruan Ambasada Amerikane në rrjetet sociale.

Top Channel