Deputeti i PD-së, Ervin Salianji është ngacmuar mbi shijet e tij për vajzat dhe jo vetëm kaq në “Një ditë me Dojnën”, rubrikën e “Pop Culture” në Top Channel.

I pyetur nëse e kanë rrahur ndonjëherë gratë, ai ka pohuar se ka ndodhur!

Lidhur me shijet e tij estetike mbi vajzat e ekranit, ai ka përzgjedhur Dojnën, si më të bukurën.

Nëse kujtojmë deklaratën e tij se gruaja më e bukur në politikë është Grida Duma, kuptojmë se deputeti ka debulesë per sytë jeshil.

Salianji flet për këto e më shumë të shtunën, në orën 15:40 në “Pop Culture”.

Top Channel