Të qenit i shëndetshëm duke u kujdesur për dietën tuaj është e mundur.

Shpeshherë është folur për rëndësinë që ka konsumimi i frutave dhe perimeve, të cilat garantojnë një ushqyerje të shëndetshme.

Një dietë e ekuilibruar, e përqendruar tek konsumi i frutave dhe perimeve është ideale për të mbajtur trupin në formë, por së fundmi shkencëtarët kanë arritur në konkluzionin se konsumimi i tyre parandalon një sërë sëmundjesh, madje dhe kancerin.

Disa ushqime jo vetëm e parandalojnë, por edhe e luftojnë kancerin. Domate, agrumet, karota, manaferrat janë vetëm disa nga ushqimet kundër kancerit që mund të parandalojnë shfaqjen e tij.

 

FOTO GALERI
2/10
Frutat e pyllit

Top Channel