Sa kanë ndryshuar VIP-at. Thjesht janë rritur apo edhe bisturi? (Foto)

13/06/2018 16:54

Të gjithë mahnitemi kur i shikojmë nëpër filma, koncerte apo kopertina revistash.

Personazhet e famshëm të spektaklit duken fare pa difekte, por nuk kanë qenë gjithmonë kështu.

Përpara se të bëheshin të famshëm, ata kanë pasur imperfeksionet e tyre, që sot nuk i kanë më. Thjesht janë rritur dhe kanë nisur të mbajnë veten apo kanë kryer ndërhyrje plastike?

Gjykojeni vetë…

FOTO GALERI
1/12
Megan Fox

Top Channel