A ju ndihmon një telefon smart të gjeni gjërat që ju kanë humbur?

28/05/2015 00:00

Tmerri se mund të humbësh çelësat, paratë apo portofolin nuk harrohet kurrë. Por a mundet teknologjia t’i gjejë sërish, pa u stresuar?

Kate Russell, gazetarja e BBC Click, ka marrë një pajisje gjurmimi, të lidhur me smartphone-in për ta testuar. Një koleg i saj fshehu çelësat dhe portofolin.

A i gjen Kate ato? Ndiqni videon e eksperimentit.

Top Channel