‘Belleair’ anulon fluturimet, pasagjerët në aeroport

09/11/2011 00:00

Pasagjeret qe kane zgjedhur te fluturojne me kompanine ajrore
‘Belleair’, prej dy ditesh presin ne terminal per te udhetuar drejt
Italise, pasi kane blere biletat dhe nuk nisen dot per shkak te anulimit
te fluturimeve.

Kompania ‘Belleair’ nuk i njofton pasagjeret me pare me telefon apo e-mail per ndryshimet e orareve duke krijuara pakenaqesi tek udhetaret,

Perfaqesuesit e kompanisë ne aeroportin “Nene Tereza” thone se nuk kane te drejte te japin informacion se cfare  ndodh me avionet

Ankesat e qytetareve kane qene te shpeshta, por vete kompania nuk merr persiper asnje demshperblim per pasagjeret, qe blejne sherbimin prane saj.

Top Channel