Videoja, gjykata rrëzon kërkesën e Metës

11/07/2011 18:20

Gjykata e Lartë ka rrëzuar kërkesën e avokatëve të ish-zëvendëskryeministrit Ilir Meta, që videoja mes tij dhe ish-ministrit Prifti të mos merret si provë.

Videoja do të merret si provë, ndërkohë që si e tillë nuk do të pranohen ekspertimet e ekspertit amerikan dhe atij anglez të bëra me kërkesë të prokurorisë. 

Ndërkohë, avokatët e zotit Meta, në një reagim pas vendimit të gjykatës, kanë vlerësuar se ky institucion ka vënë në dyshim të gjithë procesin.

“Gjykata ka vënë në dyshim cështjen. Akti i ekspertimit u cilësua si i pavlefshëm”, ka deklaruar një prej avokatëve.

Top Channel