Ceku: Ekstradimi im, ne dem te Bullgarise

26/06/2009 15:45

Ish-kryeministri i Kosoves, Agim Ceku ka deklaruar se nje ekstradim i mundshem i tij ne Serbi do te kishte ndikuar ne perkeqesimin e marredhenieve nderkombetare.

“Dorezimi im nuk eshte ne interesin e askujt dhe vetem sa do te perkeqesonte raportet nderkombetare te Bullgarise”, ka pohuar Ceku.

Ish-kryeministri ka theksuar se nuk ka kritikuar veprimet e policise kufitare te Bullgarise dhe se nuk ka dyshuar kurre ne paanshmerine e gjyqesorit bullgar.

Ai do te kthehet ne Kosove brenda tre diteve, pasi ky eshte afati per perfundimin e procesit gjyqesor.

Top Channel